Een gezamenlijke actie van Politie Charlois, Buurtpreventie Pendrecht Noord en de gemeente Rotterdam in Zuidwijk en Pendrecht leverde een goed resultaat. 

Er zijn niet alleen 400 huis adressen voorzien van informatie over anti-inbraak, maar ook hebben 55 mensen met een camera bij hun huis zich aangemeld bij de Politie. Dit betekend dat de politie de camerabeelden af kan lezen op het moment dat het nodig is, bijvoorbeeld bij een inbraak. De camera’s staan niet standaard tot de beschikking van de politie, maar men kan er wel naar vragen. Zeer belangrijk en een uitgelezen kans om als bewoners samen te werken met Politie en gemeente in strijd tegen criminaliteit en inbraken in de wijken Zuidwijk en Pendrecht. Wil je alsnog meer informatie over het aanmelden van je beveiligingscamera in en om het huis? Surf naar >> http://bit.ly/2nYOFWv en meld je aan!

Tijdens deze actie zijn ook nog eens handige sleutelhangers uitgedeeld om mensen zich nog meer bewust te maken van het feit niet hun sleutel in het raam of de deur te laten zitten. Bekijk dit filmpje waarom dit belangrijk is >> http://bit.ly/2moZRvq

Een goede actie en samenwerking! Want samen maken wij Rotterdam #INBRAAKVRIJ!