Help de helpers

rode-kruis

Het Rode Kruis is een wereldwijde hulpverleningsorganisatie waarvan de werking in zeven basisbeginselen is gegoten: menslievendheid, neutraliteit, onpartijdigheid, onafhankelijkheid, vrijwilligheid, eenheid en algemeenheid (ook wel universaliteit genoemd). Deze beginselen vormen de grondslag voor de activiteiten van het Rode Kruis en worden weerspiegeld in alle acties van de vrijwilligers van het Rode Kruis. Het Rode Kruis is met bijna 100 miljoen leden, vrijwilligers en supporters en 192 nationale organisaties de grootste humanitaire organisatie in de wereld* 

Ook nu, tijdens de coronacrisis helpen hun vrijwilligers al maanden overal waar ze maar nodig zijn.

Ze helpen bij teststraten, bij huisartsenposten en ziekenhuizen om bezoekersstromingen in goede banen te leiden en ze zullen binnenkort ook nodig zijn om te helpen bij het in goede banen leiden van het op grote schaal vaccineren. Maar ook heel belangrijk, mensen in de zorg hun taken wat makkelijker maken. 

En daarbij kunnen ze jouw hulp ook hard gebruiken! Heb je een paar uurtjes over? En wil jij je steentje bijdragen om zo snel mogelijk deze ellende achter ons te laten? 

Meld je dan snel aan via DEZE link en dan komen we samen Corona te boven. 

Geplaats in: , , [epvc_views]