Skip to content

Meld Misdaad Anoniem #MMA – Een woninginbraak zorgt voor gevoelens van onveiligheid en heeft vaak grote emotionele gevolgen voor de slachtoffers. Helaas vinden ook in #Pendrecht relatief vaak woninginbraken plaats. Politie en Gemeente doen er alles aan om dit aan te pakken, maar daar hebben wij wel jouw hulp bij nodig.

Wat kan ik doen?
Bij de aanpak van woninginbraken zijn wij in veel gevallen afhankelijk van meldingen. Als jij getuige bent van een inbraak of een verdachte situatie bel je 112. Er wordt dat onmiddellijk een onderzoek ingesteld door de politie. Als er geen directe spoed is bel je met het algemene telefoonnummer van politie 0900-8844. Je kunt via dit nummer ook aangifte doen als u zelf slachtoffer bent van een inbraak.

Meld Misdaad Anoniem
Het kan zijn dat je bang bent voor de gevolgen van een aangifte of melding, bijvoorbeeld omdat je de daders kent. In dat geval kun je terecht bij Meld Misdaad Anoniem. Dit is een onafhankelijke stichting waarbij je je niet uw naam hoeft te noemen. Je kunt hen bereiken via telefoonnummer 0800-7000 (gratis) of via de website www.meldmisdaadanoniem.nl.Geschreven door: Lotte

28/05/2019

Geplaats in: , [epvc_views]