Sinterklaas komt naar Pendrecht

De Sint komt weer naar Pendrecht! Zaterdag 23 november is de grote dag. Het is alweer drie jaar geleden dat hij naar Pendrecht kwam en hij heeft de kinderen gemist.

Het is natuurlijk een ontzettend drukke tijd en de Sint kan niet op alle plaatsen tegelijk zijn. De stoomboot komt aan op het Charloisse Hoofd en gaat dan eerst door naar de Nieuwe Nagtegaal in Oud Charlois om de kindertjes die daar op hem zitten te wachten te bezoeken.

Na dit bezoek rijdt hij door naar Pendrecht en gaat via Plein 1953 langs de winkels naar de Middelburgt. Hier zal hij rond 14.15 uur aankomen. In de versierde aula van Vitaal Pendrecht staat een mooie stoel op hem te wachten. De Sint wordt ontvangen door Carolina van Kinder Service Hotels. Armando Monsanto zorgt voor de muziek en vraagt alle kinderen om samen met hem te komen zingen.

De tuin van Vitaal Pendrecht wordt op 23 november als buggy-, kinderwagen-, fietsenstalling gebruikt. Deze stalling wordt ook bewaakt, omdat op last van de brandweer de gang en het pad vrij moeten blijven.

Bron: http://stichting-vitaalpendrecht.nl/