Spelen in Feyenoord tenue voor jouw wijk?

Speel samen met vrienden in jouw eigen Feyenoordteam en maak jouw wijk trots! Het Feyenoord Street League seizoen 2018-2019 is tijdens de Finaledag op een feestelijke manier afgesloten. Maar treur niet, want het is weer mogelijk om gratis in te schrijven voor het komende Feyenoord Street League seizoen.

De Feyenoord Street League – een spannende straatvoetbalcompetitie in Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde en Ridderkerk – is voor het seizoen 2019-2020, dat duurt van oktober – mei, op zoek naar jongens en meisjes die het met hun eigen wijk op durven nemen tegen andere buurten. Thuiswedstrijden speel je op een veldje – jullie stadion – in jouw eigen wijk, tijdens de uitduels leer je de voetbalplekken in omringende buurten kennen.

Punten verdien je niet alleen door de wedstrijden te winnen, maar ook door je in en om het stadion sportief en sociaal in te zetten. Sportief gedrag tijdens de wedstrijden? Schoonmaken van het park? Op bezoek bij oude mensen in de wijk? Bij de Feyenoord Street League scoor je er extra punten mee! Met je team kan je ook nog eens mee doen aan een sportdag, een bekertoernooi en workshops volgen én voor je het weet kom je op Street League TV!

De Feyenoord Street League, met officiële wedstrijdbegeleiding en voor elk team eigen Adidas-tenues, bestaat uit minimaal tien wedstrijddagen op zondagmiddag van 12.00 tot 13.00 uur. Naast de workshops en sportdagen, organiseren wij een gave finaledag op een bijzondere plek in de stad. Wij zijn op zoek naar jongens en meisjes die komend schooljaar in groep 6, 7 of 8 zitten én wonen in Charlois, Delfshaven, Feijenoord, IJsselmonde of Ridderkerk.

Voetballen in eigen Feyenoordteam met jouw vrienden? Speel dan volgend seizoen mee in de Feyenoord Street League! 

Inschrijven kan via onderstaande stappen:
Stap 1. www.feyenoordstreetleague.nl
Stap 2. Inschrijven
Stap 3. Deelnemers

Geplaats in: , [epvc_views]