Vier feest met je buren

De pepernoten liggen weer in de supermarkt, de bouwmarkt heeft de kerstversiering weer uitgestald… het wordt weer december! Een koude maand met warme feesten voor familie en vrienden. Geef ook een straatfeest en haal zo de banden met je buren aan. Daar kun je het komend jaar veel plezier van hebben. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend! Opzoomer Mee helpt je om van jouw straatfeest een succes te maken.

Jouw feest, bijdrage van Opzoomer Mee
Zet je straatfeest in het teken van Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw of bedenk zelf een feest. Opzoomer Mee helpt je met een bijdrage van maximaal 175 euro. Het geld kun je benutten voor de onkosten van je straatfeest. Je kunt een deel van de bijdrage ook gebruiken om bij Opzoomer Mee een kerstboom van 7 meter en/of een lichtslang voor je straat te bestellen.

Extra aanbieding: Lief & Leedpotje
Ouderen, zieken, alleenstaanden… hopelijk betrek je ze bij het straatfeest, want extra aandacht voor elkaar is in december nooit weg. Misschien wil je wat vaker lief & leed delen met buren die extra aandacht goed kunnen gebruiken. Vraag dan ook het Lief & Leedpotje van 150 euro aan.

AANMELDEN: Zorg dat je aanmeldbon vóór 1 december 2018 bij binnen is bij Opzoomer Mee. Aanmelden kan via deze link: https://www.opzoomermee.nl/december/ of via de aanmeldkaart in je brievenbus! (Appen kan ook! Stuur een foto van de aanmeldkaart naar 06 16 832 943)Geschreven door: Tim

09/11/2018