Wat te doen aankomende Valentijnsdag?

Vermaak jezelf aanstaande zondag 14 februari door thuis leuke activiteiten te organiseren. wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet, je leest ze hier.

 

Een museum bezoeken gaat nu niet, wel kun je online tours bekijken. Te zien is een rondleiding door het Rijksmuseum na sluitingstijd. Gebruik is gemaakt van een ‘’petcam’’ dit is een camera op een pet, zo lijkt het soms net even echt alsof je zelf in het museum staat. 

Deze video kijk je hier: https://www.rijksmuseum.nl/nl/thuis/video-tour/story/bijzondere-rondleiding 

Niet alleen het Rijksmuseum heeft verschillende online tours, ook het Wereldmuseum is druk bezig geweest en heeft verschillende online luister en kijk video’s gemaakt. Je vindt alle video’s via deze link: https://www.hetnatuurhistorisch.nl/bezoek/collectie-online/  

 

Ga voor een digitale escaperoom. Een e-scaperoom is een digitale versie van een escape room. Het is volledig online te spelen met meerdere teamleden ieder op een eigen locatie. https://www.e-scaperooms.nl/

 

Kijk een leuke film. In deze tijd kun je die natuurlijk gewoon vanaf eigen bank bekijken. Met Teleparty (https://www.netflixparty.com) kun je zelfs synchroon netflixen. Je loopt dan nooit meer een paar seconden achter op de ander z’n film. Met een paar lekkere snacks en een videoverbinding wordt het een gezellige avond.