Wijkagenten zijn hét aanspreekpunt voor bewoners in de wijk: je kunt ze persoonlijk aanspreken op straat, maar ook digitaal zijn ze makkelijk bereikbaar. Dit is ideaal om het contact met de politie zo laagdrempelig mogelijk te maken.

In Pendrecht hebben wij vier wijkagenten rondlopen die jou bij ieder probleem te woord willen staan. Ook voor advies en vragen staan ze paraat. Twee van deze agenten stellen zich graag even voor:

”Mijn naam is Judith van Schaik en ik ben een van de wijkagenten van #Pendrecht. Samen met Tamara Houtman ben ik de wijkagent van Pendrecht-Zuid (Sliedrechtstraat tot Nieuw-Vossemeerweg en alles daartussen).”

Contact? Zie onderaan dit bericht!

”Thomas Schippers (31) is één van de vier wijkagenten in Pendrecht. Als aspirant, agent en hoofdagent altijd werkzaam geweest in Rotterdam-Zuid en nu in het Basisteam Charlois op politiebureau Zuidplein. Momenteel bezig met verschillende projecten, zoals Das veilig en Onwijze moeders in Pendrecht. Daarnaast werk ik graag aan de onderwerpen HIC delicten (woninginbraken, straatroven en overvallen) en Jeugd.”

Wil je in contact komen, voor vragen of advies?

Stuur ze gerust een privé-bericht via hun Instagram pagina of bel naar 0900-8844. Thomas is ook bereikbaar via thomas.schippers@politie.nl. Bekijk ook zeker de website van de Politie voor een volledig overzicht van alle wijkagenten in onze stad.

Natuurlijk zijn de wijkagenten altijd aanspreekbaar als je ze tegenkomt in de wijk! Geschreven door: Danyel

25/03/2019