Winactie Songfestival eenmalig verlengd

De winactie Celebrate Together, die vandaag zou aflopen, wordt eenmalig verlengd. De actie, waarbij Rotterdammers van 18 jaar en ouder met een laag inkomen kans konden maken op gratis songfestivalkaarten, loopt nog door tot en met zondag 19 januari 2020.

Met de feestdagen inmiddels achter ons, bieden we Rotterdammers graag nog een laatste kans om aanspraak te maken op gratis festivaltickets, aldus de organisatie. 

2.500 Rotterdammers ingeschreven
Inmiddels hebben bijna 2.500 Rotterdammers zich ingeschreven. Zij zijn allemaal, mits ze voldoen aan de actievoorwaarden, verzekerd van twee tickets voor één van de negen shows. Ook zet de organisatie zich in voor het mogelijk maken van een pluspakket: ‘We willen de winnaars van deze actie een zorgeloos, compleet én onvergetelijk avondje uit bieden. Daarom spannen we ons in voor leuke extraatjes, zoals consumpties en vervoer’.

Tijdens de verlenging zijn de reguliere actievoorwaarden opnieuw van toepassing. Aanmelden voor de winactie is mogelijk tot en met zondag 19 januari via Rotterdam.nl/winactiesongfestival

Help bij aanmelden
Rotterdammers die hulp willen bij het invullen van het aanmeldformulier, kunnen voor vragen bellen met informatienummer 14010 van de gemeente Rotterdam.