Skip to content

Gedichtenwedstrijd Geluk op Zuid

Dit voorjaar komt Geluk op Zuid naar de vestigingen Feijenoord, Charlois, IJsselmonde en Lombardijen om eens lekker aan de slag te gaan met poëzie! Tijdens deze middag onderzoeken we hoe je je eigen geluk kunt beïnvloeden en wat ‘geluk’ voor jou betekent.

Aan de slag met je eigen geluk!

Wat is dat eigenlijk, ‘geluk’? En heb je daar zelf invloed op? Hoe voelt jouw geluk? Tijdens deze workshop maak je eerst kennis met elkaar en met geluk. Vervolgens gaan je aan de slag en maak je onder begeleiding van Anna Maria Carbonaro van het Gelukshuis en dichter/spoken word artist Ivan Words je eigen geluksgedicht.

Gedichtenwedstrijd Geluk op Zuid
De Geluk op Zuid-gedichtenwedstrijd is voor alle kinderen tussen 9 en 12 jaar uit de gebieden Feijenoord, Charlois en IJsselmonde en loopt van 1 februari tot 31 maart 2019. Stuur je jouw gedicht in voor de wedstrijd? Dan wordt jouw gedicht sowieso opgenomen in de dichtbundel Geluk op Zuid 2019 en maak je ook nog eens kans op mooie prijzen. Misschien is jouw gedicht straks te lezen als muurgedicht op een muur in de buurt! Kijk voor meer informatie over de gedichtenwedstrijd op www.gelukopzuid.nl.
Voor alle kinderen uit Feijenoord, Charlois en IJsselmonde
Je kunt op de volgende data deelnemen aan één van de workshops: 6 februari in Charlois, 13 februari in Lombardijen, 20 februari in IJsselmonde en 20 maart in Feijenoord. De workshops starten om 14.30 uur en duren tot ongeveer 17.00 uur en zijn gratis toegankelijk. Je moet je wel even aanmelden via de website van Bibliotheek Rotterdam of aan de balie van een bibliotheek. Iedereen is welkom, maar de workshop is het meest geschikt vanaf 9 jaar.


Geschreven door: Lotte

04/02/2019

Scroll To Top