Gezocht: Jongeren uit Rotterdam-Zuid tussen 16 en 24 jaar.

high_res

Hou jij van theater, dansen, zingen, vertellen, schrijven en performen of wil je dit gewoon eens uitproberen? Op 30 juni organiseren theatermakers Erwin Boschmans en Christina Schutte van Soulshine Connection samen met Theater Zuidplein een bijzondere avond rondom Keti Koto (feestdag ter viering van de afschaffing van de slavernij): Keti Koto op Zuid.

Wat betekent vrijheid, gelijkwaardigheid en jouw geschiedenis voor jou? Wat gebeurt er met je als je je verdiept in deze geschiedenis? Hoe deel je datgene met een publiek?

 

Wat gaan we doen:

In 6 repetitie avonden op vrijdag en een repetitieweekend gaan we aan de slag met het thema. Onder leiding van Erwin en Christina maak jij samen of alleen een performance, dat gepresenteerd wordt tijdens de theatrale Talkshow ‘Keti Koti op Zuid’. Je presenteert jezelf op de manier die bij jou past. Dat kan vertellend, dansend, spelend, zingend of anders zijn. Je hoeft geen ervaring te hebben in de podiumkunst, maar het mag wel. Het belangrijkste is dat je een grote portie nieuwgierigheid en enthousiasme hebt.

 

Wanneer:

Vanaf 14 mei op vrijdagavonden van 19u-22u

Zaterdag 26 juni en zondag 27 juni de hele dag

Woensdag 30 juni vanaf 16 uur

 

Waar:

Theater Zuidplein, Gooilandsingel 95 Rotterdam

 

Hoe opgeven:

Stuur voor 1 mei een mailtje met een korte motivatie (waarom wil jij graag meedoen?) naar: info@soulshineconnection.nl. Dan nodigen we jou uit voor een online kennismaking. Als er veel geïnteresseerde zijn zullen we een aantal jongeren moeten selecteren.