Skip to content

MAAK JE KOOPHUIS VEILIG!

Maak het de inbrekers niet te makkelijk!

Wist je dat de meeste inbraken worden gepleegd door ‘gelegenheidsinbrekers’? Dat zijn inbrekers die snel naar binnen en weer naar buiten kunnen. Goed hang- en sluitwerk op ramen en deuren kan deze inbrekers buiten de deur houden.

 

De gemeente betaalt mee aan uw nieuwe hang- en sluitwerk

De gemeente Rotterdam betaalt graag voor jou, als huiseigenaar in Vreewijk, de helft van de kosten voor het beveiligen van jouw koopwoning tegen inbrekers. Dit doen we omdat we jouw veiligheid belangrijk vinden. Vindt jij jou veiligheid net zo belangrijk? Meld je dan nu aan!

 

Hoe werkt het?

Als je mee doet aan deze actie betaalt de gemeente Rotterdam de helft van uw kosten (tot een maximum van € 350,-). Nadat je je hebt aangemeld, wordt er met je een afspraak gemaakt voor een huisbezoek. Tijdens dit huisbezoek brengt een door de gemeente aangewezen slotenbedrijf advies uit voor jouw hang- en sluitwerk, met een bijbehorende offerte. Als je akkoord gaat met deze offerte plaatst een vakkundig bedrijf het hang- en sluitwerk. Je krijgt dan ook uitleg over het juiste gebruik en onderhoud.

 

Je betaalt de helft van de kosten, de gemeente betaalt de andere helft van de kosten direct aan het bedrijf.

 

Interesse? Meld je aan voor 19 mei 2019!

 

Aanmelden kan op een van de onderstaande manieren:

  1. Stuur een e-mail naar inbraakpreventie@rotterdam.nl

Vermeld in uw e-mail je naam, adres en telefoonnummer.

  1. Bel naar telefoonnummer 14010

Vermeld dat je belt voor de regeling hang- en sluitwerk particuliere huiseigenaren.

Heb je naar aanleiding van deze brief nog vragen? Neemt dan contact op via telefoonnummer 14010 of stuur een e-mail naar inbraakpreventie@rotterdam.nl.

 

Bericht bekijken

Scroll To Top