Skip to content

Nieuwjaarsconcert met Klassiek op Zuid

Miranda van Klassiek op Zuid stuurde ons dit in:

Lieve muziekvrienden,

Allereerst wensen de musici van Klassiek op Zuid u allemaal een gezond, gelukkig en muzikaal nieuwjaar toe! We hopen daar een beetje aan te kunnen bijdragen door u ook dit komende jaar weer te trakteren op mooie concertprogramma’s. En dat begint meteen al goed met een echt nieuwjaarsconcert!

Speciaal voor onze trouwe bezoekers uit de wijk, zoals u, start het strijkkwartet bestaande uit Miranda, Remi, Riet en Kees zijn nieuwjaarstournee op vrijdagmiddag 10 januari om 14.00 uur met een gratis toegankelijk concert in de Petrakerk, Pliniusstraat 21, Rotterdam Lombardijen.
Bij dit programma nemen we u, met muziek van onder anderen Haydn en Mozart, mee op een muzikale wandeling door de natuur, waarbij uiteraard ook de walsen van Strauss niet zullen ontbreken!

Na dit concert in de Petrakerk zal Klassiek op Zuid met hetzelfde programma in allerlei zorginstellingen van Aafje en Laurens optreden om ook voor de bewoners daar het jaar op een mooie manier te laten beginnen.

Naast deze vrolijke start staat er komend jaar nog heel wat op de agenda voor Klassiek op Zuid, in zowel grote als kleine bezettingen. Zo zijn we in het eerste weekend van februari te horen met het romantische strijk octet van Max Bruch, en in mei staan vrouwelijke componisten centraal met onder andere het Nonet voor blazers en strijkers van Louise Farrenc.

Kortom, genoeg te genieten en uiteraard houden we u op de hoogte.
Nogmaals de beste wensen voor 2020, waarin we u hopelijk vaak bij onze concerten zullen ontmoeten!

Met muzikale groet,

Miranda Rademaker
Namens de musici van Klassiek op Zuid
Facebook
www.klassiekopzuid.nl voor meer informatie

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Scroll To Top