OPEN KEUKEN IN VREEWIJK GAAT OPEN!

In Huis van de Wijk De Brink kan je al langer terecht voor lekker en gezond eten. Op de mooie dinsdag- en donderdagavonden gezellig aanschuiven voor een smakelijke warme maaltijd en woensdagmiddagen voor een goede lunch.

We hebben leuk nieuws, het restaurant heeft een opknapbeurt gehad! De tafels een likje verf en daarnaast zijn er nieuwe schorten en sloven voor alle keukenpersoneel aangeschaft. Wij zijn er dus helemaal klaar voor! Ook hebben we er samen voor gekozen om onder een nieuwe naam verder te gaan. Want bij een nieuw jasje hoort ook een mooie naam. Ben je er klaar voor? Vanaf vandaag serveren we onze maaltijden en lunch onder de naam “Open Keuken De Brink”.

Schuif je gezellig aan? Onze kok Anthony kookt voor ieder wat wils. Of het nou Hollandse pot, bami of het de heerlijke roti van de populaire roti-avond is. Leuk feitje is dat Anthony uit het gebied komt en de mensen kent. Wie kent hem niet? De afgelopen tijd heeft hij hard gewerkt om door te kunnen stromen naar betaald werk na zijn leer-werktraject. En hij blijft hard doorwerken om zijn kansen te vergroten. Wie weet staat hij straks naast sterren chef-koks Herman den Blijker of Ron Blaauw te koken, alles is mogelijk!

Wij vinden het belangrijk dat er mogelijkheden worden aangeboden voor een betaalbare gezonde maaltijd voor wie dan ook. Samen met lokale partners zorgen wij er op deze manier voor dat er meerdere momenten zijn waar iedereen samen en gezond kan eten en drinken. Wil je keertje komen eten in Open Keuken de Brink? Dat kan! Voor het minimale bedrag van €5,- schuif je al aan voor een maaltijd inclusief toetje en koffie/thee. Dit kan op dinsdagen en donderdagen tussen 16.30 en 18.00 uur. Op woensdagen kan je om 12.30 uur lekker komen lunchen.

We hebben al heel veel aanmeldingen dus daarom moet je je plekje nog even reserveren. Als je dit artikel uitprint of uitknipt en meeneemt dan krijgt je van ons het eerste drankje gratis!

De “Open Keuken De Brink” is een samenwerking tussen Stichting Humanitas, Stichting Leeszaal, Atomium 61 en Vishandel Vreewijk.

Eet smakelijk! Bon appetit! Guten Appetit! Enjoy!
—————————————————————————————————————
Adres: Huis van de Wijk De Brink, Dreef 71
Wanneer: Dinsdagen en donderdagen tussen 16.30 en 18.00 uur. Woensdagen om 12.30 uur
Kosten: Vanaf €5,- p.p.
Wat moet ik weten: Lekker eten, gezelligheid en vergeet niet het artikel uit te printen of te knippen en mee te nemen voor je gratis drankje!

Neem voor meer informatie contact op met de coördinator Nicolet Langeveld van De Brink. Je kan haar mailen via nlangeveld@stichtinghumanitas.nl of even snel bellen naar 06 – 19 00 55 87. Je kan ook op onze website kijken als je HIER klikt.Geschreven door: Hassan

Humanitas
05/09/2019