OPZOOMER MEE OP JE DEURMAT

Ja! Hij is er weer! De nieuwe folder van Opzoomer Mee ligt op je deurmat. Heb jij hem ook ontvangen?


Wil jij je buren in je straat bij elkaar brengen, samen iets leuks doen? Opzoomer Mee helpt je met een bijdrage van maximaal 200 euro om je idee in daden om te zetten. Je idee indienen is een makkie. Bij de folder heb je een aanmeld kaart gekregen, deze vul je in. De aanmeld kaart moet je laten tekenen door je buurtjes. Opsturen en Opzoomer Mee gaat aan de slag met je aanmelding.

In de folder zijn de leukste activiteiten op een rijtje gezet. Opzoomer menu bestaat uit:


Halloween

Woensdag 31 oktober is het weer griezelen: Halloween. Trek met een optocht van kinderen door de straat en zorg dat de kinderen leuk door de buurt worden ontvangen. 

 

Burendag

Op zaterdag 28 september organiseert het Oranjefonds weer Burendag. Het
Oranjefonds geeft geen bijdrage voor eten en drinken. Daarmee helpt Opzoomer Mee je. 

 

Leed feest

Geef een leuk Lief & Leedfeest in je straat en zet alle bewoners die extra goed kunnen gebruiken of verdienen in het zonnetje. Denk hierbij aan zieken, ouderen of je nieuwe buren.


Voorleesfeest Trommel

alle kinderen in je straat op en lees ze voor uit een mooi boek. Je kan er natuurlijk een leuke thema feestje van maken. Na afloop zingen, knutselen, dansen alles kan.

 

Eigen idee


Zit er niks bij voor jouw straat? Geen zorgen, je kunt je eigen idee voor een
straatactiviteit aanmelden. Ook jouw idee komt voor een bijdrage in aanmerking.

Opzoomer Mee bestaat 25 jaar en dat moet gevierd worden. Ontvang een mooie Opzoomervlag voor in je straat. Handig als er een straatactiviteit is. Zo zien alle buren dat er wat gaat gebeuren! Hebben? Vul de aanmeldkaart in en kruis aan dat je de vlag wilt. Niet te lang wachten, want op=op. Devlag wordt geleverd zonder stok en houder. Die regel je zelf. 


Dus waar wacht je nog op? Je idee indienen kan tot november. Treuzel niet te lang en breng je buurt bij elkaar!