Pera&Pasha uit Pijnacker vraagt hulp aan alle haaksters in Vreewijk!

11401
Hulp gevraagd aan alle haaksters in Vreewijk en omstreken.
Vorig jaar heeft Pera&Pasha de grootste gehaakte Kerstboom gehaakt. Zoals je hier op de foto’s ziet. Iedereen die dat wilde kon een Granny Square (een vierkant lapje van het haakwerk) kopen en de opbrengst werd aan de Voedselbank gedoneerd.
Dit jaar gaan we proberen om de volgende Kerstboom te haken en weer een goed doel steunen. Maar daar zijn vele extra handen bij nodig. Er is behoefte aan groene granny squares, maar ook slingers, kerstballen enzovoort zijn heel erg welkom.
 
De oproep van Pera & Pasha:
Weet je nog afgelopen kerst? Toen stond deze prachtige boom van 10 meter te stralen op het plein in Pijnacker en haalden we geld op voor de Voedselbanken Nederland. Dit jaar willen we iets anders creëren waar we wederom geld gaan inzamelen voor een ander goed doel. Voordat we hier aan gaan starten zijn we benieuwd of, en hoeveel, mensen vrijwillig mee willen haken aan een groot project?
Laat in een reactie onder dit bericht even weten of je het leuk zou vinden om te helpen…
Delen van dit bericht waarderen we enorm!
Pera&Pasha
 
Als je mee wilt doen, kun je jouw haakwerkjes inleveren bij Stichting Kroeldekens Vreewijk e.o en zij zorgen ervoor dat ’t in Pijnacker terechtkomt.
 
Wij van LikeJeWijk vinden het in elk geval een superleuk idee. Het is dat we niet kunnen haken…


Geschreven door: Noessie

Like je wijk
11/06/2021