Skip to content

Rataplan voor ieder wat wils

Liefhebbers van gebruikte spullen kunnen hun hart ophalen in de kringloopwinkel van Rataplan aan de Aristotelesstraat in Rotterdam. Magis en Rataplan, de twee organisaties achter de kringloopwinkel, hebben de winkel flink opgeknapt. Leuke spulletjes voor weinig geld!

De kringloopwinkel biedt een winkeloppervlakte van 3000 m2 waar tijdens het winkelen ook plaats kan worden genomen in de koffiecorner. De winkel is ruim opgezet en biedt een groot kringloopassortiment. Ook kun je gratis parkeren bij de vestiging. Het dichtstbijzijnde treinstation bevind zich op 7 minuten lopen van de vestiging, namelijk station Rotterdam Lombardijen. Dit maakt de kringloopwinkel in Rotterdam de ideale plaats om te shoppen.

Assortiment
Wij bieden in onze winkel een breed assortiment aan. Door de ruime opzet heb je alle mogelijkheid om lekker rond te snuffelen tussen de verschillende kostbare schatten.

Naast het bekende kringloopassortiment heeft RataPlan Rotterdam een gedeelte ingericht met meubeltjes die zijn opgeknapt door medewerkers. Door schuur- en verfwerk geven we de meubels weer een representatieve en moderne uitstraling. Een uniek meubelstuk is dus het resultaat.

Bron tekst: RataPlanGeschreven door: Noessie

Like je wijk
05/08/2019

Rubrieken: ,
Scroll To Top