Skip to content

VIER FEEST IN DECEMBER MET JE BUREN!

De pepernoten liggen weer in de supermarkt, de bouwmarkt heeft de kerstversiering weer uitgestald… de december is in aantocht! Een koude maand met warme feesten voor familie en vrienden. Geef ook een straatfeest en haal zo de banden met je buren aan. Daar kun je het komend jaar veel plezier van hebben. Een goede buur is immers beter dan een verre vriend! Opzoomer Mee helpt je om van jouw straatfeest een succes te maken.

Jouw feest, bijdrage van Opzoomer Mee
Zet je straatfeest in het teken van Sinterklaas, Kerst of Oud & Nieuw of bedenk zelf een feest. Opzoomer Mee helpt je met een bijdrage van maximaal 175 euro. Het geld kun je benutten voor de onkosten van je straatfeest. Je kunt een deel van de bijdrage ook gebruiken om bij Opzoomer Mee een kerstboom van 5 meter hoog en/of een lichtslang voor je straat te bestellen.

De kerstbomen zullen uiterlijk 6 december geplaatst worden door stadsbeheer. Als je een boom bestelt krijg je 50,- minder budget. 

Ook kun je een ledlichtslang bestellen. Batterijen zijn inclusief. Als je deze bestelt krijg je 20,- minder budget. 

BELANGRIJK: vraag de kerstboom voor 28 november aan. Ook is het belangrijk om snel te zijn met aanmelden want op=op. 

Hieronder zie je de bijdrages nog even op een rij:

Als je alleen de bijdrage wilt
Maximaal 175 euro

Als je ook een lichtslang bestelt
Maximaal 155 euro

Als je ook de kerstboom bestelt
Maximaal 125 euro

Als je de lichtslang en de kerstboom besteld
Maximaal 105 euro

 

Hoe meld je, je straat aan? 

Pak de aanvraagkaart die je per post hebt gekregen of open het formulier op de website via www.opzoomermee.nl/succesvol 

Ga bij je buurtjes langs en vraag of ze mee willen doen. Je zet je straat op de aanvraagkaart en het idee wat jullie willen gaan doen. Het gewenste bedrag, geschat aantal bewoners dat meedoet en de vermoedelijke datum. Dan moet je nog aankruisen wat je wilt hebben en als laatste zet je de namen van de buurtjes erop die meedoen. Deze aanmeldkaart doe je op de post of je maakt een foto en stuurt deze in via WhatsApp.  

Link: www.opzoomermee.nl/succesvol 

Scroll To Top