Skip to content

WERELDHAVENDAGEN + PROGRAMMA EN WIJZIGINGEN OV

Foto: Anne Reitsma Fotografie

De Wereldhavendagen vinden plaats in het weekend van vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 september in de omgeving van de Wilhelminakade in Rotterdam. Het is een spektakel voor iedereen die houdt van havens, schepen en maritieme avonturen. Kijk binnen in grote en kleine schepen, bezoek huizenhoge kranen, bouw mee aan duurzame en innovatieve projecten en geniet van de avondshow met afsluitend vuurwerk.

Ben je van plan om ook te gaan? Let dan wel op! Want er zijn wijzigingen in het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

De Wereldhavendagen vinden plaats in de omgeving van de Wilhelminakade. Je kunt het beste naar het evenementengebied reizen met metrolijn D of E of maak gebruik van tram 20, 23 of 25. Als je uitstapt bij halte Wilhelminaplein, dan is het evenemententerrein op loopafstand bereikbaar.

P+R terrein

Ben je van plan de Wereldhavendagen te bezoeken met de auto? Parkeer op een P+R-terrein aan de rand van de stad en reis verder met de metro of de tram. Dat voorkomt files én hoge parkeerkosten want op zaterdag en zondag is parkeren op een P+R-terrein zelfs gratis.

Fiets in het OV

Op vrijdag 6 september mag je, zoals gewoonlijk, je fiets in de metro meenemen tussen 9.00 en 16.00 uur en na 18.30 uur. Zaterdag 7 september mag je fiets niet mee in verband met de verwachte drukte en zondag 8 september is je fiets na 19:00 uur weer toegestaan in de metro. In de bus en de tram is het nooit toegestaan een fiets mee te nemen.

Wil je nou meer informatie of zien wat er te doen is? Klik dan HIER en lees alle actuele informatie over de Wereldhavendagen.

Geschreven door: Aleyna

05/09/2019

Rubrieken: ,
Scroll To Top