Wie verdient een award?

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Van 2 september tm 9 oktober kun je weer mensen en organisaties nomineren die zich vrijwillig inzetten voor het welzijn van kinderen.

De Rotterdamse Kinderrechten Award wordt dit jaar weer uitgedeeld in de eerste week van november, in de week van de rechten van het kind. Naast de award zelf, is er ook een geldprijs aan gekoppeld om de betreffende personen en instantie ook in de toekomst de gelegenheid te geven door te gaan met hun fantastische werk.

Voor wie is deze award? Voor iedereen die zich op de een of andere manier inzet voor de veiligheid van kinderen. Dit kunnen zowel grote als kleine initiatieven zijn. Denk aan een buurtbewoner die een veilige plek biedt aan een kind dat het thuis moeilijk heeft. Een leraar die online pesten onder jongeren tegengaat. Een organisatie die spelactiviteiten in de wijk organiseert, zodat kinderen even weg zijn uit een onveilige thuissituatie. Of een stichting met een sport- en spelaanbod voor jongeren die niet met het reguliere aanbod kunnen meedoen.

De award wordt uitgereikt aan 3 personen en 1 organisatie, zij moeten wel in Rotterdam actief zijn en hier wonen of gevestigd zijn.

Weet jij al wie je gaat nomineren?

Voor alle info, of mensen te kunnen nomineren, klik HIER