Skip to content

Workshop financieel fit nu ook in de avond.

Vanaf woensdag 16 oktober 19.00 uur organiseert Stichting Colours of Impact die ondersteunt wordt door Stichting Humanitas de training Financieel Fit aan de slag met je Talent! Vreewijk De Brink Avondschool

Met onze training “Financieel Fit aan de slag met je Talent!” willen ze personen die in de financiële problemen dreigen te raken of hier in verkeren handvatten bieden om hun financiële situatie aan te pakken.

Dit met als doel hun financiële zelfredzaamheid te verbeteren. De training kent een preventieve aanpak waarbij gedragsverandering en zelfsturing voorop staat.

De training is onderdeel van het programma: “Van schulden naar kansen“. Zie voor meer info: www.vanschuldennaarkansen.nl en www.coloursofimpact.nl.

 

De deelnemers beginnen met drie workshops  ‘Financieel Fit’

Na deze drie bijeenkomsten zijn de deelnemers in staat om zelfstandig hun financiële huishouden te voeren en tijdig hulp in te schakelen bij problemen. 

Hierna volgen de workshops ‘Aan de slag met je talent’. 

De deelnemers gaan tijdens deze bijeenkomsten opzoek naar wat ze kunnen en willen. Ze schrijven een actieplan en maken een profielschets met daarin een concrete aanpak voor het inzetten van hun talent.

De training is ook geschikt voor mensen die met deze doelgroep werken!

Er zijn gratis plaatsen beschikbaar!

Meer info klik hier

Scroll To Top