Gezelligheid kent geen tijd bij Wollefoppengroen en co

Hoofdfoto

Groene Vrienden, Beste Mensen, 

De warmte in het Groene stekkie wordt niet alleen veroorzaakt door de zon; er wordt weer gekookt en de kookpitten staan dus weer aan! We zijn hartstikke blij dat we weer aan de slag kunnen en hopen lekker veel wijkbewoners te verrassen op ons terras.

Het verrassen met het uitzicht, de rust, het lekkere eten en het genieten van het gezelschap van mensen uit de wijk die je misschien nog niet (goed) kent.

Kijk voor de komende Koken met de Wijk avonden op de website

Op zaterdag is er nu geregeld een TTT Thee Terras. Ook weer lekker genieten op het terras, maar nu van Thee met verschillende Taart van de Dag, bijzondere kruidenthee en de mogelijkheid om een van de zelfgemaakte producten te kopen. Deze vind je in de vitrinekast binnen in ’t Groene Stekkie. 

 

De insiders en de mensen die regelmatig op de tuin zijn weten het wel, maar we zullen op de website gaan aangeven wanneer de Thee Terras middagen zijn.

 

Maar waar we lekker kunnen relaxen op het terras, is het natuurlijk ook wel de bedoeling om de tuin op orde te houden. We willen natuurlijk de Groenten verbouwen om ermee te koken en te delen. 

Daarnaast komen de kinderen van de scholen in de wijk om hier te leren over de bloemetjes en de bijtjes en over de kruiden en groenten die we kweken en de diverse beestjes die je kunt vinden in de tuin. Deze lessen zijn hartstikke belangrijk voor de ‘kinderen van de stad’ en we zijn blij dat we hen de gelegenheid kunnen bieden om hier te komen leren.

OPROEP:

Je snapt, om alles te laten groeien en bloeien kunnen we nog wel een paar handjes gebruiken. 

Heb je wat tijd over en ben je graag buiten en in het Groen, dan ben je van harte welkom in de Taka Tuka Tuin om mee te tuinieren.

Elke dag is er wel iemand in het Groene stekkie. Dus kom langs en kijk wat jij kan bijdragen in de tuin die ‘van de hele wijk’ is.

Kijk ook geregeld op de website voor meer informatie over ons initiatief.

Groet en tot snel in de Taka Tuka Tuin!

Jacqueline & Frenk Walkenbach

Wollefoppengroen & co

Tel. 06 – 3943 61