In Zevenkamp is het genieten met elkaar en van de natuur

1

Met dit heerlijke lente weer wordt er weer volop genoten in Zevenkamp. Neem nu Rene Bode van Urban010walk. Hij is vandaag weer te vinden op en rond het natuurgebied van de Rottemeren en het Wollefoppenpark.

Vanaf 7 maart kan hij weer, met inachtneming van de coronaregels, zijn coach activiteiten voortzetten voor wat betreft het Sportief Wandelen, Power Walking en/of Brisk Wandelen. Er wordt verzameld tegenover speeltuin TakaTuka Land in Zevenkamp. Er kan worden getraind op de woensdag avond van 19.00 tot 20.00 uur en op de zondag ochtend van 10.00 tot 11.00 uur. In dit uur wordt er gewerkt aan techniek en wordt er ook getraind met spierversterkende oefeningen. Ook is Rene actief op landelijk niveau met de Powerwalkingclub. Heb jij na dit gelezen te hebben nu ook zin om te wandelen met leuke mensen en om je gezondheid op peil te houden klik dan HIER voor meer informatie.

Ook wordt er lekker gevist in Zevenkamp. Terwijl er op karper wordt gevist, komt een jagende snoek langs de kant voorbij gesjeesd. Ook de hondenuitlaters komen weer aan hun trekken, zowel aan de riem als het plezier van ontmoetende visvrienden. Hoe leuk om bij te praten aan de waterkant.

Kortom, in Zevenkamp is het genieten met elkaar en van de natuur.

Geplaats in: [epvc_views]