Vraag de gratis Energievoucher ter waarde van € 90 aan.

GMR082_Duurzaam010_Energie_Voucher_afbeelding-landingspagina_vDEF-p1e4al13gghrga1wva66g4qdwqanmgha9h4raqecxg

Wilt u energie besparen? Vraag dan tot en met 31 maart een Energievoucher aan ter waarde van 90 euro. Met deze tegoedbon kunt u kleine energiebesparende producten kopen of energiebespaaradvies op maat krijgen.

De gemeente wil Rotterdammers helpen met verduurzamen. Daarom biedt de gemeente de Energievoucher aan: een tegoedbon met een waarde van 90 euro. U kunt deze tegoedbon gebruiken voor kleine energiebesparende producten zoals ledlampen, douchetimers, radiatorfolie en tochtstrips. Met de voucher kunt u ook energiebespaaradvies krijgen. Een combinatie van advies èn producten is ook mogelijk. Met deze kleine energiebesparende maatregelen die u simpel zelf uitvoert, bespaart u op uw energie- en waterrekening.

Hoe vraagt u een Energievoucher aan?

U kunt de Energievoucher aanvragen tot en met 31 maart 2021. Ga naar www.duurzaam010.nl/energievoucher en volg de aangegeven stappen. U ziet hier ook hoe u de tegoedbon kunt besteden in de Energiebespaarshop van de gemeente Rotterdam. Vraag de Energievoucher snel aan, want op is op.

Goed voor klimaat én portemonnee

De gemeente hoopt hiermee vooral mensen met een krappe beurs te helpen, vertelt wethouder Arno Bonte (Duurzaamheid): “Met een investering van een paar tientjes kun je vaak al voor honderden euro’s per jaar aan energie besparen. Dat is goed voor het klimaat én voor je portemonnee.”

Nieuwe website www.duurzaam010.nl

De Energievouchers zijn aan te vragen via de nieuwe website www.duurzaam010.nl. Dat is het nieuwe platform van de gemeente over duurzaamheid. Via die website kunnen Rotterdammers advies krijgen over alle vormen van verduurzamen, van het aanleggen van een geveltuintje tot het leggen van zonnepanelen op je dak. Ook is daar alle informatie te vinden over het aanvragen van duurzaamheidssubsidies.