Zaterdag 24 juli kunnen jullie je weer vermaken op het Ambachtsplein. De 2e knutsel pop-up staat er dan weer van 14.00 tot 16.00 uur.

collage knutselmiddag

De 1e knutsel pop-up van afgelopen zaterdag 17 juli was erg gezellig. Naast het knutselen kon je er ook stoepranden en kon je luisteren naar wel heel bijzondere sprookjes. De kinderen vonden het net goed, dat de wolf die roodkapje belaagde, als bontjas verder door het leven moest. Helemaal te gek was het verhaal, dat assepoester helemaal niet wilde trouwen met de prins. Ook de geknutselde lachspiegels en verdere kunstwerken waren een succes.

Afhankelijk van de weersverwachting worden de data en tijden van de volgende knutsel pop-ups op de website van www.likejewijk.nl/zevenkamp/  bekend gemaakt. Ook op de FB pagina van Like je Wijk zal hier aandacht aan worden besteed.

De knutsels die gemaakt kunnen worden zijn geschikt voor kinderen tot ca. 12 jaar. Jullie hoeven je niet aan te melden als je mee wilt doen. Er wordt voldoende rekening gehouden met de nu geldende maatregelen rondom corona.

Wij wensen jullie heel veel plezier met elkaar.